Grey Eminence Oy on yritysten kehittämisen kokenut moniosaaja.

Yritys on perustettu 2008 (tmi 2006), ja sillä on yli 30 vuoden kokemus yritysmaailmasta sekä liki 20 vuotta yritystoiminnan ja johtamisen kehittämisestä. Strateginen tilasuunnittelu, konseptisuunnittelu ja tilamuotoilu on ollut mukana vuodesta 2013.

Jokainen yritys on yksilö, omanlaisensa, ja siksi jokainen kehittämishankekin on räätälöity. Yrityksen tilanne ja tarpeet määräävät etenemisen.

Työote on mutkaton ja käytännönläheinen. Yhdessä työskentely, olennaiseen keskittyminen ja kaikkien osapuolten osaamisten yhdistäminen takaavat hyvän lopputuloksen.

Yrityksen osaamisen perusta on Helsingin Kauppakorkeakoulun (Aalto) Strategiat ja johtaminen -opinnoissa, jota ovat vuosien varrella täydentyneet lukuisilla ammatillisilla esimies- ja johtamisvalmennuksilla. Salkusta löytyvät myös NLP Trainerin, enneagrammi -kouluttajan ja DISC- ja Peili -työkalujen pätevyydet. Businesspuolelta on suoritettuna henkilökohtaisen valmentajan (coaching) pätevyys, Kauppakamarin HHJ-tutkinto ja AJK -jatkokoulutuksen sisustussuunnittelijan koulutus.

Grey Eminence Oy

Pia Wäistö
+358 500 513 016
pia.waisto(at)greyeminence.fi